Vyhledávání


Kontakt

Clan Leader

Icq : 443 - 376 - 846

E-mail: piskot59@seznam.cz

Hellboud test 2# Gamepark

20.07.2009 02:32

Příští týden dojde k přestavení serveru na testovací server Hellboundu. Bude se jednat již o druhý test tohoto připravovaného chronicle. Scénář je následovný:

Večer (možná až v noci) dne 22.-23.7 (necháváme si rezervu, máme pracovní povinnosti i mimo serveru atd.) dojde k odstavení serveru, vykoná se záloha databáze a provede se konverze dat tak aby byla kompatibilní s novou verzí serveru. Následně se spustí server ve verzi Hellbound, na normálních ratech, tak, jako by měl běžet v normálním provozu.

Cílem bude otestovat, zda jsou chyby z předchozího testu již správně opraveny a také objevit co nejvíce dalších chyb, které zde ještě určitě budou. Tento stav bude trvat přibližně tři až čtyři dny (v závislosti na počtu nalezených chyb). Pak bude server podle počtu chyb a odozvy hráčů znovu proveden do původního stavu před nasazením testu, nebo bude ponechán Hellbound.

Slibovaná augmentace ještě na testu bohužel zprovozněna nebude, protože se nedávno vyskytl nečekaný problém, kterého oprava si vyžádá víc času. Jelikož ale většina ostatních chyb je již opravena, rozhodli jsme se že test proběhne i bez augmentace, aby jsme mali k dispozici další seznam chyb.

Všechny testy budou probíhat samozřejmě na aktuální verzi databáze, nikoli na čisté, a taktéž NENÍ plánován wipe.

Další odkazy pro stažení Hellbound klienta naleznete zde: https://la2.gamepark.cz/forum/index.php?topic=1171.0

 

System do hry je zde :   https://crymore.cz/hellbound/updater/L2updater.exe.

 

Návod na instalaci new systemu :

Po stažení souboru ho otevřete a zobrazí se Vám toto okno:
01

Do položky Cílová složka napište cestu k Lineage, většinou C:/Program Files/Lineage II/, následně klikněte na Instalovat. Po instalaci si otevřte složku s Lineage a SMAŽTE SLOŽKU system (popř. ji přejmenujte), potom spusťe soubor L2updater.exe.

02

Po otevření souboru se zobrazí náš updater, který automaticky začne updatovat systém.

03

Pokud se v programu zobrazí hláška “All the files have been updated”, můžete kliknout na tlačítko START a začít hrát!
04